Bulvár-celeb

2021.03.30. 12:45

Elképesztő, a Google Mapsen találtak bizonyítékot a földönkívüliek létezésére

Hatalmas vitákat váltott ki egy különös égi jelenség a Csendes-óceán térségében. Többek szerint ufó űrhajók jelentek meg a felhők között.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

A Google Maps felhasználói érdekes jelenséget fedeztek fel az internetes térkép böngészése közben. Egyesek úgy vélik, hogy a Csendes-óceán felett lebegő űrhajókat fedeztek fel.

A kimentett képeket később több oldalon is megosztották a nyilvánossággal. Mint az jól látszik, hat világos pont tűnik fel a tiszta kék égen az Észak-Mariana-szigetek óceán fölötti részén.

Az ufóhívők szerint egyértelműen ufó űrhajók látszódnak, míg mások isteni tréfának tartják a hat fénylő pont felbukkanását az égen.

Azonban, mint az ilyen eseteknél lenni szokott, természetesen sokkal kézzelfoghatóbb magyarázata is van a különleges jelenségnek. Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy csupán optikai csalódásról van szó, és a fénylő pontokat fényvisszaverődés okozza – írja a Daily Star nyomán a Ripost.

Ezen a felvételen megy a vita

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!