nem semmi

2021.05.04. 12:16

Ezt látni kell! Brutál szexi képpel üzent csalfa vőlegényének Jennifer Lopez

J-Lo nem vesztegeti idejét múltba révedéssel: lezártnak tekinti kapcsolatát Alex Rodriguezzel. A gyönyörű világsztár azért egy-egy szexi poszttal nem hagy kétséget afelől, ki veszített többet a szakítással.

In this handout image courtesy of ABC singer Jennifer Lopez and Columbian singer Maluma perform during the 2020 American Music Awards at the Microsoft theatre on November 22, 2020 in Los Angeles. (Photo by - / American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Courtesy of ABC" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP PHOTO / Courtesy of ABC

Fotó: AFP

Jennifer Lopez bomba formában van, kicsattan az egészségtől, energiától. A kétgyermekes anyuka 51 évesen sem felejtkezik meg arról, hogy nem csak édesanya, hanem nő is. Pár héttel a vőlegényével való szakítás után máris belevetette magát a munkába.

Igaz, előtte azért találkozott exével, Ben Affleckkel, akivel mai napig nagyon jó a kapcsolatuk. A pár Los Angelesben bukott le, de nem bánják, állítólag csak baráti a viszonyuk.

Mindenesetre Jennifer Lopez már a következő koncertre készül, de egy szexi fotóval azért odaszúrt volt vőlegényének, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: a férfi vesztett többet a szakítással – írja a Bors.

Borítókép: J. Lo 2020 novemberében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!