Bulvár-celeb

2021.05.31. 07:30

Kitálaltak Katalin hercegné első szexuális élményéről

A hercegnének mindig is nagyon fontos volt, hogy egy különleges személlyel veszítse el az ártatlanságát.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge gestures as she visits Starbank Park to hear about the work of Fields in Trust, along with Britain's Prince William, Duke of Cambridge, in Edinburgh, Scotland on May 27, 2021. (Photo by PHIL NOBLE / POOL / AFP)

Forrás: PHIL NOBLE / POOL / AFP

Fotó: AFP

Kérdés, mennyire etikus kitálalni egy világhírű barátnő szexuális életéről, Gemma Williamson, Katalin hercegné egyik jó barátja azonban nem tett lakatot a szájára – írja a Ripost.

Kikotyogta, hogy Katalin azok közé a fiatal nők közé tartozott, akik egy különleges személynek tartogatták a szüzességüket, egyáltalán nem siette el ártatlansága elvesztését.

„Az volt a benyomásom, hogy Katalin megőrizte magát egy különleges személynek. Elég régimódi hozzáállás volt ez, különösen Marlboroughban, ahol a fiatalok fele már szexelt” – ecsetelte Gemma, aki Katalin randizási tapasztalatairól is lerántotta a leplet.

„Nem volt híve a randiknak sem, Vilmos előtt mindössze két férfival találkozgatott, de egyik sem volt komoly. Vilmos hozta meg számára a nagy szerelmet” – árulta el a barátnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!