Bulvár-celeb

2021.05.31. 18:30

Pásztor Anna receptre írná a nőknek az orgazmust

Közel az ötvenhez is nagyon jó formában van az énekesnő, de úgy érzi, ő továbbra sem tud felnőni.

Forrás: TV2 / Origo

Pásztor Anna mesélte a Tükörben, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és csak kisebb kozmetikai kezelésekkel tartja fiatalon az arcbőrét. „Negyven éven keresztül hedonista, szabadságimádó ember módjára éltem.

Vakmerően és szőkén belegázoltam a világ legnagyobb óceánjaiba térdig.

Minden adott volt, hogy elkallódjak, de nem történt meg. Hatalmas kalandok voltak, mindenben részt vettem, de nem hagytam ott a fogam” – mesélte, és azt is kifejtette, hogy talált rá a saját nőiességére, írja az Origo.

Arról is nosztalgiázott, hogy egy teljes fesztiválszezont és több nagykoncertet is terhesen zenélt végig, és a szüléséről is részletesen mesélt. „Nagy barom lettem volna, ha kihagyom a gyerekesdit, mert ha valami ér valamit a világon, akkor ez az. És amit még ne hagyjanak ki a nők az életben, az az orgazmus. A nőknek receptre írnám fel az orgazmust, mert nagyon nagy százalékban a nőknek még most is az van, hogy nem adatik meg, és szerintem ez nem fair. Pedig az nagy jutifali az életben, felírnám az orgazmust SZTK-lapra” – jegyezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!