babaváró

2017.10.26. 13:10

Szabó Zsófiéknál még üresen áll a babaszoba

A Story Extra gyönyörű házigazdája néhány hét múlva édesanya lesz, férjével mégsem izgulják túl a dolgokat. Szakirodalmat nem olvasott, és a kórházi csomagot sem készítette össze.

Megérkeztek az első művészi pocakos fotók az RTL Klub műsorvezetőjéről. Szabó Zsófi talpig vörösben és egy csodaszép éjkék ruhakölteményben pózolt a kamerának.

A fotók is arról tanúskodnak, hogy remekül érzi magát. Csak pozitív élményeket hozott számára a várandósság. Nem émelyeg, nincs rosszullét.

„Energikusabb vagyok, mint valaha, jövök-megyek, forgatok, intézkedek.”

Hozzátette: ahogy telik az idő egyre nehezebb, már semmilyen pózban nem kényelmes feküdni, „ráadásul a kisfiam mostanában éjszaka is rugdos, szóval nem megy könnyen az alvás”.

A babának még nincs neve, sokan titkolózásnak vélik, pedig egyszerűen nem találták meg még a megfelelőt. Úgy fogalmazott:

„Természetesen vannak jelöltek, de hol az egyik tetszik nekem jobban, hol a másik Zsoltinak. Remélem a kilencedik hónapban, de legkésőbb a szülőszobán, amikor meglátjuk az arcát, biztosan érezni fogjuk, melyik az igazi.”

A baba szobája letisztult lesz és modern, például kiságyból átalakíthatót szeretnének, így óvodás korig használhatja majd a lurkó. Egyébként új házat vettek, erről Szabó Zsófi így mesél:

„A házat kicsivel azelőtt vettük, hogy kiderült, várandós vagyok, most fogunk beköltözni új otthonunkba. Felesleges lett volna ide-oda cipelni a sok holmit.”

Míg máshol a babák öltöztetése az anyukák dolga Szabó Zsófiéknál pont ellenkezőleg lesz, azért mert – mint mondta:

„Nálunk a férjem a stylist, úgyhogy babadivat terén Zsolti a szakértő.”

A babavárást nem görcsölik túl, egyik barátnőjének a példájából okulva, igyekszik mindent ösztönösen megoldani, mert azt látta, hogy a barátnője minél többet olvasott a gyermeknevelésről, annál nagyobb lett a zűrzavar a fejében. Azért a szerinte is fontos dolgokra odafigyel:

„Épp a napokban mondtam a férjemnek, hogy így a vége felé szeretnék elmenni csecsemőápolási tanfolyamra, esetleg szoptatás felkészítésre.”

Novemberben ott lesz a BabaMama Expón, ahol egy helyen elérhető az összes témában jártas szakember és megvásárolhatnak mindent, amire eddig nem került még sor.

A BabaMama Expót, 2017. november 17-19 között rendezik a Papp László Budapest Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!