új korszak

2021.03.03. 18:10

Ez durva! Tóth Andi élő adásban fakadt ki (videó)

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználja őt, és üzengetés helyett a művészetén keresztül akar visszavágni.

20200817 Budapest Sztárban Sztár sajtótájékoztató fotó: Szabolcs László (SZL) Ripost képen: Tóth Andi

Forrás: Ripost / Szabolcs László

Fotó: Szabolcs László

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználta őt az elmúlt években. Tóth Andi úgy érzi, hogy eddig mások kedvéért tett meg dolgokat, idén viszont változtat ezen a szokáson, és csakis magával törődik.

Andinak nem esik jól, hogy ismeretlenül rengetegen bántják őt, ezért úgy döntött, hogy a művészetén keresztül vág vissza a fanyalgóknak.

„Nyolc dalt írtam, amik nagyjából kéthavonta fognak kijönni, és mindegyik dalnak olyan lesz a stílusa, mint a mostani legújabb dalomnak”

– mondta el a Mokka szerdai adásában Andi, aki Mádai Vivien kérdésére elárulta, hogy betelt nála a pohár.

„Már rég betelt nálam a pohár, csak most jutottam el oda, hogy én kezdem berakni azokat a cseppeket mindenki más poharába. Felveszem a kesztyűt! A tavalyi év volt az utolsó csepp a pohárban, mert nálam nagyon nehezen telik be a pohár, de elég volt” – fogalmazott az énekesnő a Ripost cikke szerint.

Andi most úgy érzi, levetkőzte a múltat: sokkal visszafogottabban öltözködik, az új klipjében pedig nincs kisminkelve, és a haja sincs megcsinálva.

„Azt akartam, hogy a Tóth Andit lássák. Az nem a parkos-bikinis, csak az a dal megkívánta azt a jelenséget. Az is én vagyok, mert ha elmegyek strandra, bikiniben vagyok, de egyébként az a hétköznapi Tóth Andi, akit a klipemben látnak” – fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!