Bulvár-celeb

2021.05.31. 14:30

Tóth Vera százával kapta a megjegyzéseket, hogy megint milyen kövér

Újra sokan bántják, nagyon nehezen viseli.

Forrás: Bors / Facebook

Sokan bántják a külseje miatt Tóth Verát, nagyon nehezen viseli a megjegyzéseket – írja az Origo. Az énekesnő arról írt friss bejegyzésében, hogy a body shaming, a testmegszégyenítés napjaink egyik legfelkapottabb témája.

„Évekig azon fáradoztam, azért dolgoztam terápiás körülmények között, vagy éppen magányosan, magamba merülve, hogy ne bántsam magam a testem miatt, hogy legyek magammal gyengéd, és a különböző hamis érzeteket, kényszerképzeteket elhagyhassam végre.

Nehezebb volt, mint gondoltam, mert a bántásokat nem akkor kaptam, amikor 50 kilóval többet mutatott a mérleg, hanem azóta, mióta ennyivel kevesebb vagyok.

Én lettem bizonyos emberek mumusa, a szemét, aki amióta lefogyott, nem lehet már önideologizálás és önnyugtatás tárgya. Tegnap óta százával kaptam a megjegyzéseket, hogy megint milyen kövér vagyok, hogy hol a fogyás?

Még ha híztam is volna, akkor is büszke lennék magamra az elért eredményeimért, de nem hazudok, baromira megérintettek a bántó szavak.

Ezt csak azért írom le, mert hiába a hosszú önismereti út, a sebek begyógyulása, szenzitívek vagyunk, félelmeink vannak, sok a kudarcélmény a testünkkel kapcsolatban, hiába fogytunk le olyan sokan. Egy ilyen megjegyzés visszaránthat egy olyan állapotba, amibe már nem szeretnénk kerülni” – üzente.

Címkék#Tóth Vera

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!