Bulvár

2017.05.11. 14:29

10 vicces mondat, amit valaha anyák mondtak

A népszerű amerikai műsorvezető Jimmy Fallon gyakran kéri nézőit, hogy írjanak valami vicceset vagy furcsát, amit édesanyjuk mondott. Ezekből szemeztünk.

A Boredpanda.com internetes portál gyűjtötte össze a következő 10 aranyköpést:

#1

Ösztöndíjat kaptam a New York-i Egyetemre. Apám csak annyit mondott: "Persze, hisz az én eszemet örökölted". Erre anyu rögtön rávágta: "Bizonyára, hisz az enyém a helyén van."

#2

Miután a nővéremmel valami hülyeségen vitatkozunk, édesanyám mindig azt mondja: "Már értem, hogy néhány idősebb állat miért eszi meg a fiatalabbat."

#3

"Légy kedves a testvéredhez! Egy napon szükséged lehet a veséjére!"

#4

"Ha kiesel azon az ablakon, és összetöröd mindkét lábad, utána ne rohanj hozzám!"

#5

"Takarítsd ki a szobádat, unom már azt a rendetlenséget nézegetni!" Erre a nagymamám megszólalt: "Akkor csukd be az ajtaját!".

#6

A bátyámmal éppen egy felnőtt magazint lapozgattunk még kölyökként, amikor anyu ránk nyitott és így szólt: "Hát igen, régebben én is úgy néztem ki."

#7

Én: "Anyu! Zavarod a személyes teremet!"

Anya: "Nos, Te meg az én személyes teremből jöttél elő, szóval kvittek vagyunk!".

#8

Nővérem: "Miért ne élhetném túl a középkort?"

Anya: "Senki sem élte túl, mind meghaltak."

#9

"Sosem figyelsz rám! Jobb lenne, ha elkezdenéd, mert egy nap talán valami fontosat mondok."

#10

"Ha csak egyetlen 4-es osztályzatot meglátok a bizonyítványodban, nem mehetsz el a bálba!" - Anyu kinyitja a bizonyítványt, és csakis 5-ös jegyeket lát - "Mi a fene Sam? Miért vagy te ennyire stréber?"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!