Bulvár

2009.04.20. 08:21

Sztárinvázió Kate Hudson 30. szülinapján - Justin volt a tequila- és táncfelelős

Calif - <em>Kate Hudson</em>, aki a harmincadik szülinapját ünnepelte vasárnap, már jó előre bepartizott a legnagyobb celebekkel pénteken éjjel. Majdnem mindenki ott volt, aki számít...

nincs nev

Hogy ki volt feltűnően távol a partiról? Owen Wilson, a színésznő se veled, se nélküled partnere. 

A parti viszont magáért beszélt: lépten nymon sztárba botlott az ember Hudson anyukájának Goldie Hawn-nak (63) és az ő párjának, Kurt Russellnek (58) az otthonában. 

Olyan celebek rázták a bulin, mint Demi Moore és Ashton Kutcher, Justin Timberlake (barátnője, Jessica Biel nélkül), Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow és férje Chris Martin. Ott volt még Gwen Stefani, Eva Mendes, Adam Sandler – de még Cher sem hiányozhatott! 

"Kate felajzottan táncolt egész este, lenyűgözően festett a rendkívűl szexi mini rucijában és Louboutin magassarkújában - fecsegte ki egy illetékes a People magazinnak. Azt is elmondta, hogy "Kate egy igen szívhezszóló beszédben mondta el, mennyire fontos neki a családja". 

És hogy ki volt a hangulatfelelős? Egyértelműen Justin Timberlake, aki a parti lelke volt: táncolt, tequilát ivott és mindenkit felpörgetett egy kis electric boogie-val a táncparketten. Még Cher is egész este ropta, le sem ült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!