Bulvár

2009.05.04. 08:41

Dombóvári Vanda is indul a tűsarkú futóversenyen

VN - Május 23-án Dombóvári Vanda is tűsarkút ragad. Az RTL Klub műsorvezetője ráadásul jókora előnnyel indul a Stiletto Run sztárfutamában, hiszen Vanda tavaly már teljesítette magas sarkúban a közel száz méteres távot. Az ismert hölgyek rajthoz álló csapatához csatlakozik a Danubius Rádió műsorvezetője, Argyelán Kriszta is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Glamour magazin idén is megrendezi nagy sikerű és nem épp mindennapi futóversenyét. A Stiletto Run-on minimum nyolc centiméteres sarkú cipőben és trendi ruhában állnak rajthoz a versenyzők az egy milliós fődíjért. Hazánk ismert hölgyei is megmutatják majd, hogyan lehet ilyen nőies öltözetben futni. Dombóvári Vanda idén már másodszor áll rajthoz.



„Nagyon jól éreztem magam tavaly is. Imádom az ilyen mókás, bolondos dolgokat, kacagtam végig a futás alatt.” – vallotta be Dombóvári Vanda. – „Én a két végletet képviselem, vagy lapos talpú, sportos cipő van rajtam, vagy igazán nőies, nagyon magas sarkú” – tette hozzá a műsorvezető, aki társaival szemben előnnyel indul, hiszen tavaly már részt vett a versenyen.

Argyelán Kriszta, a Danubius Rádió műsorvezetője akár tanácsot is kérhetne Vandától, hiszen a versenyen húz először nyolc centi méteres sarkú cipőt lábára.



„Rengeteget járok gyalog, így inkább sportos cipőket hordok, szerintem tűsarkú még nem is volt a lábamon. Éppen ezért egy kicsit tartok is a versenytől.” – mondta Argyelán Kriszta. – „Már arra is gondoltam, hogy beszélek az edzőmmel a verseny előtt, készítsen fel pár speciális gyakorlattal a futásra” – tette hozzá a rádiós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!