Bulvár

2009.06.19. 16:25

Vudu-horror: felgyújtotta lányát, hogy kiűzze belőle a rossz szellemeket

New York - Vudu szertartás keretében lángba borította hatéves lányát egy New Yorkban élő haiti származású anya, mindezt annak érdekében, hogy kiűzze a gyerekből a rossz szellemeket.

MTI

A Frantzcia névre hallgató kislány az arcán, a testén és a lábán is súlyos égési sérüléseket szenvedett - számolt be a New York Daily News pénteken. A vádak szerint a 29 éves anya a Loaként ismert szertartást hajtotta végre, amelynek keretében lánya köré kereszt formában rumot locsolt a padlóra, majd megnedvesítette a kislány fejét, végül pedig lángra lobbantotta az alkoholt. 

A tűzet a nagymama oltotta el - írta a napilap a februárban történt esetről. Az anya ügyében folyamatban van a bírósági eljárás. A vádak szerint a nő a rituálé végeztével egy kád vízbe, majd az ágyba fektette a fájdalmaktól üvöltő kislányt. 

Az anya a rokonok unszolására egy nap múlva volt csak hajlandó orvoshoz vinni a kislányt, akinek testfelületének negyedét borították másod- és harmadfokú égések. Az orvosok firtatására a nő azt mondta, hogy egy lábos frissen felforrt rizst borított véletlenül a gyerekre.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!