Bulvár

2009.07.10. 07:21

Az örökifjú büfés - 101 évesen is a pult mögött

Pembroke - A 101 éves Connie Brown még 1928-ban férjével együtt nyitotta meg a nyugat walesi Pembrokeban működő Browns nevű falatozóját, ahol immár 81. éve heti hat alkalommal napi nyolc órában pucolja, filézi és süti a halat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Connie nem csupán az ételekért, de az üzlet tisztán tartásáért is maga felel. Nagyon szereti munkáját és esze ágában sincsen felhagyni vele. Férje, Sidney 1964-ben bekövetkezett halála óta Connie 73 éves fia, Hilton és annak felesége, Glenys segédkeznek az üzlet vezetésében - írta a The Sun internetes oldala. 

"Az emberek azt mondják, hogy magamra kellene végre időt fordítanom. De én tudom, hogy mi a legjobb nekem és ez működik. Szeretem ezt csinálni. Miért kéne csupán azért lazítanom, mert elmúltam 100 éves? Ez fiatalon tart engem" - mondta az 1907. augusztus 6-án született Connie, aki gyorsétkezdéje megnyitásakor másfél pennyt, ma pedig már 2,85  fontot (916 forint) kér a britek nemzeti eledelének számító, krumpli szeletekkel tálalt sült halért (fish and chips).

Forrás: MTI/APA/dpa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!