Bulvár

2009.07.10. 16:24

Botrányos: a saját tizenéves lányát futtatta a bordélyház tulajdonosa

Berlin - Egy német férfi a saját lányát is felkínálta kuncsaftjainak egy berlini bordélyházban. Az első alkalommal a lány még csak 14 éves volt, de az apja szerint "meg sem lehetett állítani”.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Legalábbis ezt mondta a férfi a bíróságon. Merthogy a futtató apa lebukott. Ügyében a napokban hoztak ítéletet: négy év börtönbüntetést kapott.

Mint kiderült, a fiatal lány élete egy részét intézetben töltötte, majd 14 éves korában apja  - aki egyben a szóban forgó bordélyház tulajdonosa is volt - magához vette a serdülőkorba  lépett lányt, akit aztán arra kényszeríttet, hogy szálljon be a bordélyházban szervezett swinger-partikba, amelyeket rendszerint párok látogatnak. A lányt akaratán kívül extrém szexuális helyzetekbe kényszerítették, például fakereszthez kötötték és megkorbácsolták.

Az apa  kiskorú lányáról felvételeket is készített, majd feltette azokat az internetre. Vallomásában elismerte, hogy a lánya részt vett az orgiákon, de azt tagadta, hogy kényszerítette volna. Sőt, szerinte hiába próbálta távol tartani a gyermekét, nem tudta lebeszélni róla, hogy ott legyen - vallotta.

A bíróság azonban ezt nem fogadta el, és bűnösnek találta a férfit kerítés, prostitúcióra kényszerítés, embercsempészet és súlyos testi sértés vádjában. Ezen felül 14 ezer euró (kb. 4 millió forint) készpénzt kell a ma már 19 éves lányának fizetnie kártérítésként.

Forrás: velvet.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!