Bulvár

2009.09.07. 16:17

Daniel Craig meztelen felsőtestére mozdulnak leginkább a hölgyek

Róma- A filmsztárok közül Daniel Craig meztelen felsőteste a legszebb, a nők kedvenceiként emlegetett Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio a nyomába se érnek - ez derült ki egy filmes portál közvélemény-kutatásából.

MTI

 A Casino Royalban James Bondként debütált brit színész a szavazatok 34 százalékát szerezte meg kidolgozott izmaival - számolt be az olasz hírügynökség a Lovefilm.com honlap felméréséről. 
    
A 300 című történelmi akciókaland főhősét alakító Gerard Butler 21 százalékkal lett a második, a Trójában domborító Brad Pitt pedig mindössze 14 százalékkal a harmadik.
    
Meglepetésre az első ötbe Sacha Baron Cohen is bekerült Borat-beli meztelenkedésével - 7 százalékot gyűjtött. A botrányhőst Sean Connery követi 6 százalékkal, aki szintén Bondként, a Tűzgolyóban villantotta meg férfias mellkasát.
    
Leonardo DiCaprio mindössze a válaszadók öt százalékát bűvölte el A partban mutogatott testével.
    
A tízes toplistát a néhány százaléknyi vokson osztozó Hank Azaria (Derült égből Polly), Elvis Presley (Kék Hawaii), Russell Brand (Lepattintva) és Jan-Michael Vincent (Nagy szerda) teszi teljessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!