Bulvár

2009.10.15. 20:16

Boris Becker egy legendás szex-tettről: nem a raktárban, a lépcsőn történt

A pletyka világának legendás történetévé vált, hogy Boris Becker 1999-ben a londoni Nobu étterem takarítószertárában csalta meg feleségét egy modellel, a röpke kapcsolatból pedig egy kislány született. Az egykori teniszlegenda most azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és a részletekről beszámolva elmondta: nem a raktárban, hanem a lépcsőn esett meg az affér.

MTI

Becker minderről az ITV angol tévécsatorna szombaton adásba kerülő műsorában számolt be, a The Sun című brit bulvárlap azonban már csütörtökön közölt részleteket a beszélgetésből.
   
"Nem tudom, hogy a toalettek környéke jobb-e, de a vécék közötti lépcsőn történt, úgyhogy nincs szó takarítószeres raktárról" - vallott a német híresség, aki megbánta az Angela Jermakovával történt "kisiklást". A beszámolók szerint Becker "nagyon hibásnak" érezte magát, és szégyelli, hogy elárulta akkori feleségét, Barbarát.
   
A többszörös Grand Slam-győztes teniszező 2001-ben vetette alá magát az apaságot igazoló tesztnek, amelynek elvégzését korábban megtagadta. A kalandból született kislány, Anna 2000-ben jött a világra.
   
Becker hangsúlyozta, hogy teljes szívéből szereti kislányát. "Élek és tanulok. A házasságomba és a magánéletembe került az ügy. De azt, hogy Anna itt van nekem, már nem tekintem hibának. Van egy csodálatos lányom, akit egy percre sem akarok nélkülözni. Nagyon szeretem őt" - fogalmazott a 41 éves ex-sportoló.
   
A németek kedvence szerint az affér akkor történt, amikor befejezte sportolói pályafutását és aznap este nagyon magányosnak érezte magát. Elmondása szerint sokáig tartott, mire beszélni tudott az esetről. "Visszamentem a tetthelyre, és azt mondtam: hogy az ördögbe tehettem ilyet?" - folytatta.

Becker 2000-ben vált el feleségétől, akitől két fia született. A teniszcsillag idén házasodott újra, új feleségével első gyermeküket várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!