Bulvár

2009.10.23. 08:14

Csak egy nő? - Szex és New York Csézy-vel

A Szex és New York című filmsorozat hangulatát idézi meg Csézy Csak egy nő című dalához készült új klipje, amelyben a dögös énekesnő barátnői, Peller Mariann műsorvezető és Kerekes Vica színésznő is szerepet kaptak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Csak egy nő címmel október 30-án jelenik meg Csézy második albuma. Az Eurovíziós Dalfesztivál 2008-as hazai döntőjét megnyerő, Viva Comet díjjal kitüntetett énekesnő új nagylemezének címadó dalát a világhírű dalszerző, Desmond Child írta

Csézy 2007-ben szinte üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre, ahol az Általad vagyok és a Szívverés című daloknak köszönhetően hamar óriási népszerűségre tett szert. A fantasztikus hangú előadóművész sikerrel szerepelt a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjén, majd Viva Comet díjjal tüntették ki.

Az első lemez sikerét követően Csézy idén új albummal jelentkezik, amelyen a védjegyévé vált balladák mellett helyet kapnak a temperamentumosabb, gyorsabb dalok is. Közéjük tartozik a nagylemez címadó szerzeménye, a Csak egy nő, amelynek zenéjét az a Desmond Child írta, aki korábban Cher, Ricky Martin, a Bon Jovi, az Aerosmith, a KISS és Christina Aguilera sikereihez is hozzájárult.

A dalhoz készült klipben - amely a Szex és New York című filmsorozat hangulatát idézi meg - Csézy barátnői, Peller Mariann műsorvezető és Kerekes Vica színésznő is szerepet kapott. A kisfilmet Tóth Gergő készítette.

A lemezen közreműködött Rakonczai Viktor, Nagy László, Kaszás Péter, valamint a Los Angeles-ben élő Ifj. Malek Miklós, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Anastacia vagy Jennifer Lopez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!