Bulvár

2009.10.18. 07:38

Homárhordárból esküvőszervező: ötven hét alatt ötven állást próbált ki egy férfi

Los Angeles - Ötven hét alatt ötven állást kapott egészen pontosan ötven szövetségi államban egy amerikai férfi, aki vándormadárkodásával azt akarta bizonyítani, hogy a gazdasági válság ellenére is lehet munkát szerezni.

MTI

Az ötven állam mindegyike az Egyesült Államok része. A 27 éves, kaliforniai férfinak eredendően is volt munkája, ám lélekölően unalmasnak találta, ezért is vágott neki egy évnyi munkakörkörútjának. Mindegyik államban igyekezett olyan állást találni, amelyről az híres. Las Vegasban esküvőszervező lett, New Orleansban jazz-zenekart vezényelt, de volt homárhordár, tévés időjárás-bemondó, étrendtanácsadó. Utóbbi Mississippi államban, amelynek lakossága igen kövér.
   
Ez a szakma tetszett meg neki annyira, hogy most állandóbban akar vele foglalkozni. Tapasztalataiból egyébként könyvet ír - jelentette a Los Angeles Times című amerikai lap.
   
A legjobban a homárhordárkodást utálta, rájött, hogy tengeribeteg, a homárok meg sokat "csipkelődtek" vele - pontosabban bele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!