Bulvár

2009.11.21. 14:35

Circus Hungaricus Hobo módra

A közelmúltban jelent meg Földes Hobo László első olyan szólólemeze, amely nem a blues, hanem a rockzene stílusjegyet hordja magán. A Circus Hungaricus című album dalait az énekes Madarász Gábor gitárossal közösen írta. A lemezbemutató koncertet december 5-én tartják Budapesten, a Millenáris Fogadóban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Circus Hungaricus Földes László tavalyi pályamódosításának egyik első kézzel fogható eredménye. A lemezen Madarász Gábor gitáros mellett Hoffer Péter dobos, Kovács Barnadás basszusgitáros, Sántha Gábor gitáros és Nemes Zoltán billentyűs alkotta Földes László kísérőzenekarát. A koncerten természetesen ugyancsak ők kísérik az énekest.- A zenei stílusváltás egyik oka, hogy szerintem a blues nem való cirkuszba - mondta Hobo a lemez kapcsán. - A másik, hogy ezek a szövegek ezt a zenét igénylik. Nincs mit magyarázni, a dolgok ilyennek látszanak az én szemüvegemen keresztül. A lemezbemutató koncerten az élő előadás sok mindent hozzátehet a dalokhoz, és más, idekapcsolható, régebbi számokkal kiegészülve az eltelt évtizedekhez képest teljesen eltérő műsort láthat majd a közönség. Ehhez vendégként a különleges személyiséggel és tehetséggel megáldott Rúzsa Magdit kértük fel, aki több dalt is énekel majd.

 

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!