Bulvár

2009.11.19. 09:05

Retúr: Marót Viki hazai popslágerekkel hódít

November 20-án, pénteken jelenik meg Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar ötödik nagylemeze. A Retúr címet viselő album különlegessége, hogy ezúttal nem a beatzene hőskorszakának dalaiból válogatott a csapat, hanem ismert hazai popslágerekből.

Gyuricza Ferenc

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar fennállásának eddigi hat évében négy nagylemezt, valamint egy remix-albumot adott ki. A rajtuk szereplő dalok többségében az elmúlt ötven év nagy slágerei voltak, a zenekar rendszerint az ’50-es, ’60-as évek slágereit dolgozza fel sajátos stílusban.

A héten megjelenő ötödik stúdiólemez szakít ezzel a hagyománnyal, hiszen néhány eddig még nem hallott korábbi feldolgozás mellett egy modernebb kor dalai - a Bonanza Banzai, a Napoleon Boulevard és a Club 54 slágerei - is felkerülnek rá. A felvételek különlegességét ezúttal az adja, hogy a zenekar a közelmúlt slágereit dolgozta át az ötvenes-hatvanas évek receptje szerint.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!