Bulvár

2011.03.18. 12:58

Rihanna: szexinek érzem magam!

A barbadosi születésű énekesnőt a híres fotós - Annie Leibovitz - fotózta a tengerparton. A lapban a rengeteg kép mellett természetesen egy intejú is helyet kapott, amelyben testéről, érzéseiről és természetesen munkájáról is kérdezték Rihannát.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Lángvörös fürtök, hatalmas szemek, érzéki száj, érdekes hang és látványos videoklipek. Ez az, ami Rihanna neve hallatán eszünkbe jut. Néhány év alatt a világ leghíresebb sztárjai közé küzdötte fel magát, s szinte pillanatok alatt szex-szimbólummá vált.

Saját bevallása szerint teste nem olyan, mint "ami a nagy könyvben meg van írva", ám jól érzi magát benne. "Úgy érzem, hogy szexi vagyok. Nem akarok megszabadulni domború idomaimtól, sőt, így jobban érzem magam. Egészséges vagyok, és nekem ez a legfontosabb."

Az énekesnőt a színészet is érdekli: 2012-ben meg is csodálhatjuk a mozivásznon. A Battleship (Csatahajó) című filmben olyan sztárok mellett szerepel majd, mint Liam Neeson (Batman, A szupercsapat), Alexander Skarsgard (True Blood, Generation Kill) vagy Taylor Kitsch (The Covenant, Friday Night Lights).

A film kedvéért erőnléti edzésbe is kezdett az énekesnő, ám nem a megszokott monoton edzőtermi erősítést választotta, hanem személyi edzője különleges mozgásokat ötvözve segít neki megnövelni állóképességét - erről a módszerről azonban nem árult el többet az aranytorkú lány.

Arról, hogy a Colin Farrellel való kapcsolatáról igazak-e a híresztelések, nem nyilatkozott a barbadosi szépség.

(Forrás: www.vogue.com)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!