Bulvár

2011.05.26. 11:25

Motorosra támadt egy vadlúd, nyílt sípcsonttörés lett a vége

Vadlúd támadt Nagy-Britanniában egy férfira, aki emiatt négykerekű terepmotorjával nekiment egy fának és nyílt lábtörést szenvedett.

MTI

A "légitámadás" egy tó partján, Cowfold közelében érte a terepmotorost. Egy kanadai gúnár vette üldözőbe kotló párját és tojásaikat féltve. A férfi hiába hajtott sebesen quadjával, a liba könnyedén beérte, rászállt a fejére és erőteljesen "megkopogtatta". A nyugdíjas fogorvos annyira meghökkent a lúd vadságától, hogy elvesztette uralmát terepmotorja felett és fának ütközött. Lábatörötten feküdt a földön, mígnem segélykérő kiáltásaira felfigyelt egy közelben lakó nő.

A mentők igen csúnya, nyílt töréssel szembesültek: a sípcsont átfúródott a bőrön. Ezért elaltatták a férfit a helyszínen, hogy helyre igazíthassák a csontot.  A lúdtámadás áldozata várhatóan fél éven át lábadozik.
A libacsalád viszont jól van. Immár hat fiókát nevel a harcias apa tojójával, amely a harci cselekmények alatt végig kotlott - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!