Bulvár

2011.07.07. 10:24

RTL Klub VV5: 20 ezren a castingon

Lassan leáldozóban Alekosz, Éva, Gigi és Béci csillaga, hiszen ezen a héten kezdetét vette a Való Világ következő szériájának szereplőválogatása. Több tízezer jelentkező közül válogathatnak a valóságshow készítői. Átlagos fazontól a gótmetálosig akadtak jelentkezők.

Vas Népe

Már hétfőn elkezdődött a VV5 szereplőinek castingolása, de a legtöbb jelentkezőt szerdára várták az RTL Klub épületébe. A nagy tömegben akadtak érdekesebbnél érdekesebb arcok és reményekkel teli "meg akarom mutatni magam" személyek is. Összesen 38 ezren szeretnének bekerülni a valóságshow következő szériájába, de közülük mindössze 20 ezer embert hívtak be a meghallgatásokra. Az előző széria szereplői úgy vélik, hogy most a szingli fiataloké lesz a terep, ennek ellenére – a hírek szerint - az RTL Klub még több páros kategóriával készül, mint az előző évben.

Az RTL Klub épülete előtt várakozók között néhol fel-fel bukkannak ismertebb arcok is. Alekosz családjából többen is jelezték már, hogy elküldték adataikat a műsor szerkesztőinek. Így van ezzel Alekosz édesanyja, Vája asszony és testvére, Tibor is, aki szerint ő egy teljesen más karakter, mint bátyja. Ugyancsak Alekosz részről tudni lehet a volt menyasszonyjelölt, Veronika jelentkezését is, ám az esélye annak, hogy másodszorra is bekerüljön egy RTL-es produkcióba, nem túl nagy.
A jelentkezők - elmondásuk szerint – leginkább ki szeretnék próbálni magukat, szeretnék megismerni a saját határaikat, sztárok akarnak lenni, vagy éppen a fődíjat vinnék haza, írja a napiaszonline.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!