Bulvár

2011.07.13. 09:05

Tihanyban fényképezték le Brad Pittet

A világsztár egyelőre egyedül utazott a festői szépségű Tihanyba, de nemsokára családja is követi. Ősztől ugyanis újra Magyarországon forgat Brad Pitt.

Vas Népe

Arról már korábban is hallani lehetett, hogy a színész új filmje - méghozzá egy zombikról szóló film, ami World War Z címet viseli - forgatásának idejére megint Magyarországra költözik, de ezúttal nem Budapesten szállna meg, hanem egy tihanyi kastélyban. Utoljára tavaly októberben lakott nálunk a híres család, akkor is egy filmforgatás miatt jöttek.

A kastélyhoz tartozó stégen fotózta le a Blikk fotósa a nézelődő Brad Pittet, aki a nagy melegben félmeztelenül sétálgatott. A Blikk megbízható forrásból úgy tudja, hogy Angelina Jolie és a gyerekek hamarosan érkeznek a tihanyi apátság szomszédságában található kastélyba. Információik szerint már érdeklődtek a helyi szörfoktatásról, hiszen a gyerekek a Balaton hullámain szeretnék megtanulni a vízi sport alapjait.

Az iskolából sem maradnak ki a Brangelina páros nagyobb csemetéi itt tartózkodásuk alatt, ugyanis szeptembertől egy balatonfüredi általános iskolába járnak majd.

Ezek is érdekelhetik