Bulvár

2011.12.07. 11:35

Gázspray-t és bicskát vettek el Wolf Katitól a repülőtéren

Wolf Katinál tiltott tárgyakat, egy gázspray-t és egy bicskát találtak a biztonságiak a repülőtéren. Az utasok döbbenten figyelték, amint a tárgyakat elkobozták az énekesnőtől.

Vas Népe

Az énekesnő megdöbbent a váratlan intézkedésen, de ez a biztonsági szolgálat munkatársairól is elmondható, akik csodálkoztak, hogy ilyen tárgyakat találtak nála a reptéren. Wolf Kati azonban nem utazni akart, hanem fellépőként érkezett egy reptéri ünnepségre.

Az énekesnő nem kerülhette el a jegyzőkönyv felvételét és a tárgyak elkobzását, ám végül bejutott a rendezvényre.

A megszeppent énekesnő a Blikknek elárulta: a gázspray elvétele volt a legkellemetlenebb. Kati az X-Faktor óta magánál tartja a férjétől kapott tárgyat, hogy önvédelemre használhassa. Egy kis multifunkcionális túrabicska is mindig a táskájában van, hiszen anyukaként gyakran hasznát veszi a csipeszt, fogvájót, csavarhúzót is magában rejtő, praktikus eszközt.

Wolf Kati egyébként legújabb, " target="_blank">Vár a holnap című klipjét is itt forgatta, de akkor a kisbuszban hagyott minden ilyen tárgyat, így nem volt gond a biztonsági ellenőrzéskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!