Bulvár

2011.12.17. 16:17

Okostelefon, óvszer és szex - Te meddig bírod?

Lepedőakrobaták és szexzsonglőrök - itt a lehetőség, hogy illetlen videók és fotók nélkül bizonyíthassátok képességeiteket!

Vas Népe

Egészen egyedi okostelefon alkalmazást készített a Stockholmi AIDS Ellenes Szövetség. Az iskolák közelében kiosztogatott, több mint 50 ezer óvszeren QR kódokat helyeztek el, melyek egy Szex Profil nevű iPhone/Android alkalmazáshoz vezették a diákokat. - írja az addict.blog.

Ezután már csak meg kellett adni pár adatot, majd ágyba bújni a megfelelő partner, az okostelefon és egy óvszer társaságában. A különleges alkalmazás ugyanis a szeretkezést méri és elemzi különféle paraméterek (ritmus, hang, időhossz) mentén.

A kampány sok mindenben felülmúlta a várakozásokat - közel 6000 szeretkezést regisztráltak -, a kapott adatokat pedig nem csak egy weboldalon, hanem városszerte kiragasztott plakátokon is láthatták az érdeklődők.

A cél persze nem a legbravúrosabb lepedőakrobata megtalálása volt - elvégre az alkalmazás átvágható, ha szimplán csak ugrálunk az ágyon -, hanem hogy rávegye a szexuálisan aktív egyetemistákat, hogy inkább kondommal ancúrozzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!