Bulvár

2012.02.04. 21:22

Eurovíziós Dalfesztivál: Ők jutottak a döntőbe a második körben!

Lezajlott az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője. Íme a döntősök másik fele!

Vas Népe

Egy héttel A Dal első elődöntője után újabb négy előadónak adatott meg a lehetőség, hogy a döntőbe jusson, ezzel versenybe szálljon azért, hogy képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezúttal is három dal jutott a zsűri, egy pedig a nézők szavazatai alapján a döntőbe.

A zsűri szavazatai alapján Gyurcsík Tibor majdnem maximális ponttal jutott a döntőbe.

 

 

Az X-faktoros fiú mögötte végzett az egykor Nika néven ismert tinisztár, Veres Mónika.

 

 

A harmadik helyért érdekes küzdelem folyt. Ugyanis az előzőleg a végső győzelemre is esélyes Király Testvérek és a zsűri nagy kedvence, Fábián Juli holtversenyben állt az utolsó továbbjutó helyen. A zsűri első körben nem tudott dönteni. Aztán a közönséghez fordultak, de ez sem bizonyult jó megoldásnak, így újra összedugták a fejüket a zsűritagok, és hosszas diskurzus után végül Király Lindát és tesóit hozták ki a harmadik biztos továbbjutónak.

 

 

Ahogyan az előző elődöntőben, így most is dönthetett a közönség még egy dal és előadó sorsáról. Így a negyedik továbbjutó Fábián Juli és a Zoohacker közös produkciója lett.

Így megvan a döntősek teljes névsora: Compact Disco, Heincz Gábor, Caramel, Tóth Gabi, Gyurcsík Tibor, Veres Mónika, Király Testvérek, valamint Fábián Juli és a Zoohacker. Egy hét múlva kiderül, ki az az előadó, aki képviseli Magyarországot Bakuban az Erovíziós Dalfesztiválon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!