Bulvár

2012.03.29. 13:59

Compact Disco videóklip: megrázó és elgondolkodtató

Elkészült a Compact Disco videóklipje a Sound of our Hearts című dalukhoz, mellyel Magyarországot képviselik az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Vas Népe

A Compact Disco elkészítette videóklipjét a Sound of our hearts című dalához. Alig jött ki a klip, máris támadások kereszttüzébe került csapat, mely Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Plagizálással vádolják az együttest: a vád szerint a dal a Backstreet Boys Incomplete című számához rendkívül hasonlít, míg a klip a Phiai Budepesmódéval mutat egyezéseket. Az együttes tagjai tagadják a vádakat.

A klip egy megrázó és tanúságos történetet mesél el: a gazdag és a szegény ember életét hasonlítja össze rendkívül hatásos módon. A két világot ugyanaz a színész mutatja be: míg a szegény ember az utcán ébred, a kukában keres elemózsiát, addig a gazdag fickó puha párnák között kel fel egy luxus lakásban és egy csinos bejárónő szolgálja fel neki a reggelit. A hatalmas társadalmi különbség ellenére a gazdag sem boldogabb, mint a szegény.

 

Videó - Comapct Disco - Sound Of Our Hearts

 

 

A Compact Disco körül pezseg az élet, mióta kiderült, ők mehetnek Bakuba, az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azonban nemcsak jó dolgok történnek a csapat háza táján. A napokban elkábították az együttes menedszerét, ellopták a telefonját, ennek segítségével pedig hozzájutottak a tolvajok a Compact Disco Youtube-os hozzáféréséhez, és törölték a videóikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!