Bulvár

2012.03.07. 08:37

Tárgyakba lesz szerelmes

Tárgyakba szeret bele egy brit nő, jelenlegi nagy szerelme a New York-i Szabadságszobor, vele él együtt.

MTI

Természetesen nem az eredeti alkotás a 27 éves Amanda Whittaker élettársa, hanem annak emberi léptékű mása. Mellette egész sor, a szoborhoz kapcsolódó emléktárgyat halmozott fel leedsi otthonában. Az eredeti művet is meglátogatta már négyszer, és kihajolva a kilátóból, megcsókolta a szobor haját.

Szerelmét Libbynek becézi (a liberty - szabadság - szóból következőn), és felmerült benne, hogy hivatalosan is házasságra lép vele, vagy legalábbis esküvőt és menyegzőt rendez.

A nő régóta szenved tárgyszexualitástól, tizenévesen egy dobfelszerelésbe lett fülig szerelmes. Nem ő az egyetlen a világon, akiknek hasonló szenvedélyű tárgyvágyai vannak, az esetről beszámoló brit Metro újság további példaként említette azt az 54 éves német nőt, aki 1979-ben feleségül ment a Berlini falhoz. "Frau fal" asszonyneve Eija-Riitta Berliner-Mauer lett, azaz Berlini-Fal Eija-Riitta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!