Bulvár

2012.04.10. 09:36

Angelina Jolie a gonosz tündér, Demona bőrébe bújik

Angelina Jolie a Csipkerózsika című meseklasszikusban szereplő gonosz tündér, Demona bőrébe bújik: a Maleficent című filmet 2014 márciusában mutatják be az Egyesült Államokban.

MTI/AP

A készülő alkotás főszereplője nem Csipkerózsika, hanem a gonosz tündér lesz - tudatta a Disney stúdió, amely 2014. március 14-re tűzte ki a bemutató dátumát.

A film arról szól majd, mi vezetett odáig, hogy Demona (angol nevén Maleficent) elátkozza Auróra hercegnőt, akit várhatóan Elle Fanning alakít majd a vásznon.

Angelina Jolie szerint a forgatókönyv nagyszerű. "Nagyon szórakoztató. Már fenem a szarvaimat, a gyerekeim odáig vannak. Őrültségnek hangzik, ha azt mondom, hogy a fiatal lányok tanulhatnak majd belőle, mert úgy tűnik, mintha azt mondanám, hogy legyenek gonoszak. Demona valójában jó ember, persze nem tökéletes. Attól messze van" - közölte.

A világirodalom egyik leghíresebb tündérmeséjét továbbgondoló alkotást Robert Stromberg, az Avatar és az Alice csodaországban című kasszasikerek látványvilágát megálmodó szakember rendezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!