Bulvár

2012.04.17. 17:43

Meghökkentő német szakvélemény a Compact Disco Sound Of Our Hearts daláról

Nem mindennapi szemszögből közelítették meg a Compact Disco Sound Of Our Hearts dalát egy német műsorban.

Vas Népe

A Compact Disco Sound Of Our Hearts című dala sok szemszögből górcső alá került már. A csapatot azzal is megvádolták, hogy koppintották a dallamot és a klipet is. De ez a vád sem volt annyira meghökkentő, mint egy német televíziós műsorban elhangzott beszélgetés.

 

 

A Mitteldeutscher Rundfunk televíziós műsorban arról kezdett el beszélni a riporter, hogy "Magyarország megítélése milyen rossz manapság a jobboldali konzervatív kormánya miatt". Ez elég érdekes felvezető mondat ahhoz, hogy a Compact Disco milyen dallal vesz részt az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Majd Bernadette Hilschferderrel kezdtek neki a dal elemzéséhez. De a politika itt sem maradhatott ki. A két német hölgy szerint nem kizárt, hogy Orbán Viktor keze benne volt abban, hogy melyik dal is képviselje Magyarországot Bakuban. És ha ez még nem lenne elég, arról is beszélt, hogy ő azt gondolta, hogy népviseletbe öltözött emberek énekelnek majd valamit magyarul, és a gulyáslevest is becsempészik majd valahogyan a produkcióba. Végül elismerte, hogy a dal jó, kellemes és fülbemászó.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon saját nemzetüket képviselő dalra nem lehet szavazni, csak a többi versenyzőre. Abban reménykedhetünk csak, hogy a Compact Disco Sound Of Our Hearts című dala van olyan jó, hogy elfelejtesse a szavazókkal a magyarokról és a magyar politikáról felállított előítéleteiket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!