Bulvár

2012.04.16. 13:49

Ronaldinhora gerjed Berlusconi?

Kínos részletek derültek ki Berlusconi mulatságairól: apácának öltözött callgirlök sztriptízeltek, másszor pedig Ronaldinhonak maszkírozott nő izgatta az olasz miniszterelnököt.

MTI

Minderről abban a perben számolt be egy tanú, amelyben az ügyészség prostitúció elősegítésével vádolja Silvio Berlusconi egykori olasz miniszterelnök három bizalmasát.

Imame Fadil marokkói modell részletesen beszámolt a bíróságnak a Berlusconi házaiban rendezett vad partikról. Elmondta: az egyik mulatság alkalmával Nicole Minetti, a Szabadság Népe (PdL) párt lombardiai képviselője és további fiatal nők apácáknak öltözve lejtettek sztriptíz táncot Berlusconi előtt. A nők egyike a brazil Ronaldinho nevű labdarúgónak volt "öltözve", mielőtt levetkőzött.

Minetti ellen nemrég vádat emeltek annak alapján, hogy kerítőként ő "szerzett" lányokat a Berlusconi által rendezett orgiákra.

A 26 éves Fadil, aki hónapok óta együttműködik az olasz igazságügyi hatóságokkal, elmondta: készpénzben 2000 eurót kapott Berlusconitól. A kormányfő egyúttal ígéretet tett neki arra, hogy munkát szerez neki a médiacége által üzemeltetett egyik tv-csatornánál. A marokkói lány több estélyen részt vett a miniszterelnök Milánó közelében, Arcoréban levő villájában. "Kétségbe voltam esve, nem volt munkám, és magas lakbért kellett fizetnem" - mondta el Fadil, aki végül nem kapta meg a Berlusconi által kilátásba helyezett állást.

A három vádlottat: Emilio Fedét, a TG4 tv-híradó egykori főszerkesztőjét, Lele Mora showbusiness menedzsert és Minettit azzal vádolják, hogy callgirlöket - köztük a Ruby néven elhíresült marokkói Karima el-Marounghot - közvetítettek ki a Berlusconi-villában rendezett partikra. Egy másik vádpont prostitúció elősegítése.

Egy másik perben az ügyészség hivatali visszaéléssel és azzal vádolja Berlusconit, hogy nemi kapcsolatot létesített a 2010-ben még fiatalkorú Rubyval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!