Bulvár

2012.04.03. 12:57

Whitney Houston filmjét augusztusban mutatják be

Whitney Houston rajongói már láthatják a közelmúltban elhunyt sztár utolsó filmjének reklámklipjét. A Sparkle című zenés dráma augusztusban kerül az amerikai mozikba.

MTI/AP

A film trailerét hétfőn mutatták be az NBC Today című műsorában. Az 1976-ban készült Irene Cara-film új feldolgozásában Whitney Houston három tehetségesen éneklő lány anyját játssza, akiket szárnyára kap a hírnév, de nehezen dolgozzák fel a sikert, és a drogok rabjává válnak. A reklámfilmben Houston többször is feltűnik, és egy részletet énekel a His Eye Is on the Sparrow című gospelből.

Houston nemcsak sztárja, hanem executive producere is volt a Sparkle című filmnek, amelyet már leforgattak, amikor február 11-én, a Grammy-díjkiosztó gála előestéjén elhunyt. A halottkémi vizsgálat megállapította, hogy belefulladt szállodai lakosztálya fürdőkádjába. Halálában szívbetegsége és kokainfüggősége is szerepet játszott.

Debra Martin Chase, a film producere elmondta, hogy bár nem Houstoné a főszerep, fontos része van a drámában.

"Egészséges és boldog volt a forgatás minden napján, akkor is ott volt, amikor nem vele forgattak, mert szerette a stábot. Jól érezte magát és feldobta a többieket is" - idézte fel a film születését Chase.

A díva 12 évig dolgozott azon, hogy a Sparkle ismét filmvászonra kerüljön. Az 1996-os Kinek a papné című filmje óta ez volt az első filmszerepe. "Nagyon szerette ez a mozit. Az ő ötlete volt. Számomra, mint barátja és producertársa számára az a nagyszerű, hogy ez a film hagyatéka fontos része lesz. Élete legjobb alakítását nyújtotta, és ezt ő is végig tudta. Gyönyörű volt a kamera előtt, és a felvételek minden percét élvezte" - mesélte Chase.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!