Bulvár

2012.05.26. 21:37

Megvannak a Csillag Születik 2012 finalistái

A nézők és a zsűri döntött: Juhász Marci számára befejeződött a verseny.

Vas Népe

A még versenyben lévő négy produkció két-két előadással igyekezett meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Hernádi Judit alkotta zsűrit, valamint a nézőket. A négy elődöntős egy-egy, már a korábbi adásokban bemutatott versenyprodukciója mellett egy-egy új dalt, illetve koreográfiát hozott.

A Quantum XXL a Beat Lovers elleni sikeres párbaj koreográfiájával és a Singing in the rain nevű produkciójával kápráztatta el a zsűrit és a nézőket. Juhász Marci a Csillag Születik válogatásán először előadott, Ha kihajtom a libámat kezdetű népdalt, valamint egy újabb saját számát, a Hurrikánt adta elő. Szirota Jennifer a Negyela Bernadettel vívott párbajdalát, a Summer Time-ot hozta el és Jennifer Hudson-tól a One Night Only-t. Mészáros János Elek szintén a korábbi párbaj dalát, a Nessun Dorma-t énekelte el, emellett az A csitári hegyek alatt dalt is előadta.

A négy elődöntős mellett az e heti sztárfellépők között szerepelt a 2011-es Csillag Születik döntőse, a népszerű harmonika virtuóz Szabó Ádám, aki a tehetségkutató 2009-es szériájának duójával, a Kávészünettel adott elő közösen egy dalt. Rajtuk kívül napjaink egyik legfelkapottabb fiatal hazai sztárja, Fluor Tomi is fellépett, méghozzá az Indigó Utcával karöltve.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Juhász Marcinak kellett búcsúznia, így kialakult a végső döntő mezőnye, eldőlt, hogy Szirota Jennifer, a Quantum XXL és Mészáros János Elek küzdhet meg a tehetségkutató első helyéért és a műsor értékes fődíjaiért.

Forrás: RTLKlub/Sajtóklub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!