Bulvár

2012.06.22. 08:59

Pótolhatatlan információkat loptak el az Irigy Hónaljmirigytől

Hatalmas veszteség érte az Irigy Hónaljmirigy zenekart! Varga Győző laptopját ellopták a csapat menedzserének autójából. A számítógépen a fiúk számára pótolhatatlan információk voltak, köztük az új IHM klip, a Rúgj Chuck Norris bónuszjelenetei.

Vas Népe

Hónapok óta a mai napra vártak az Irigy Hónaljmirigy tagjai, hiszen végre debütál új, Tóth Gabival közös daluk a Rúgj Chuk Norris. A srácok örömét azonban egy kellemetlen esemény árnyékolta be, a videó egy-két jelenetét ugyanis ellopták, más számukra pótolhatatlan értékű adattal együtt.

„Sosem szoktam semmit őrizetlenül hagyni az autóban, most viszont egyből a legértékesebbel kezdtem a felelőtlen viselkedést” – ostorozta magát Varga Győző.

„Sajnos pont olyan helyen parkoltunk, amit nem látott a kamera, így könnyen és nyom nélkül feltörték az autót és ellopták a gépemet. A számunkra pótolhatatlan információkat tartalmazó laptopot visszavásárolnám, 150 000 Ft jutalmat ajánlok a nyomravezetőnek! – tette hozzá a csapat oszlopos tagja.

A klip az eset ellenére a napokban debütál, így sajnos azonban csak az ellopott részek nélkül.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!