Bulvár

2012.08.26. 17:03

Fotók: Pintér Evelin a Hotel Piroskában

Bük - A Vas Népe szépségversenyének utolsó hónap szépe a szombathelyi Pintér Evelin lett. Második Szilágyi Lilla Kata, harmadik Szörényi Szabina Melinda. Július szépe ajándékait megkapta, a wellness hétvégét a büki Piroska szállodában töltötte, ahova barátjával érkezett.

Vas Népe

Pintér Evelint tartotta a zsűri a júliusi csoport legszebb lányának, és olvasóink is rá szavaztak a legtöbben. Szépségversenyünk döntőjének tizenkettedik résztvevője idén érettségizett a Horváth Boldizsár közgazdasági és informatikai középiskolában. Vizsgái jól sikerültek, beleértve a felvételit is. Tanulmányait a Corvinus Egyetemen folytatja jövőre emberi erőforrás szakon. A halasztás idejéig majd dolgozik. Szereti mostani munkáját (egy konditeremben dolgozik), ahova gyakran lejár edzeni is. Szereti testét karbantartani, amire szombaton és vasárnap az ajándék wellness hétvégén szintén bőven volt lehetősége a Hotel Piroskában. A húsz éves, szépen felújított szállodában teljes ellátást kapott Evelin. Barátjával gyorsan felfedezték a sokszínű wellness kínálatot, amit természetesen ki is próbáltak. Tetszett nekik különleges szaunavilága, az aromaterápiás török gőzfürdő, a tepidárium, és szerencsére az időjárás lehetővé tette a külső medence és az élményfürdő használatát is. Pikáns, magyaros ételek közül is válogathattak volna, de Evelin inkább a wellness ételeket választotta. A Fresh optika jóvoltából egy divatos szemüveggel lett gazdagabb, ami remekül áll neki. Kuti Georginától egy 20 ezer forint értékű kozmetikai ajándékutalványt kapott, amit sárvári szalonjában válthat be egy éven belül.

Vasárnap a Piroska hotelben ismerkedési találkozót tartottunk a 12 döntősnek, erről később számolunk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!