Bulvár

2012.11.05. 15:31

Sipos Petit átverték

Sipos Péter családjával Krakkóban töltötte a hosszú hétvégét. A külföldi vakáció ugyan nem volt felhőtlen, Petiék mégis teljesen feltöltve és jó élményekkel érkeztek haza. Az Irigy Hónaljmirigy frontemberére mostantól pedig nagy erőkkel készül a csapat decemberi nagykoncertjére.

Vas Népe

Sipos Peti feleségével és gyermekeivel a hosszú hétvégére Lengyelországba utazott. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere az interneten bukkant egy visszautasíthatatlan ajánlatra.

- Az interneten naponta bombázzák az embert mindenféle akciós ajánlatokkal, én is rányomtam az egyik jónak ígérkező hirdetésre. Amikor a szállodához értünk, megértettem miért volt ilyen olcsó. Már kívülről is borzalmasan nézett ki a "hotel”, de a szobákban aztán leesett az állunk. Gyakorlatilag egy 70-es évekbeli munkásszállóban éreztük magunkat, ahol szabadságon van a takarítónő. Inkább be is menekültünk Krakkó belvárosába, ami rögtön jobb kedvre derítette a családot. A csodálatos történelmi főtér és a környező utcák, a jó idő, a finom lengyel sör és a rengeteg turista mind magáért beszélt - mesélte Peti.

 

 

A Sipos család nem csak Krakkó nevezetességeit csodálta meg, hanem Lengyelország természeti kincseit is igyekeztek felfedezni.

- Másnap egy tutaj túrára indultunk a Dunajec folyóra, ami egykoron magyar határfolyó volt. Csodálatos, ahogy a hatalmas sziklák közt kanyarog a folyó, és az őszi erdő minden színét felvonultatja. Hazafelé szerettük volna útba ejtetni Zakopánét, ami csak kisebb kerülővel sikerült. A GPS-ben ugyanis három Zakopane is szerepelt, így tettünk egy 90 km-es kitérőt. Már gyanús volt egy idő után, hogy apró falvakon, mellékutakon kanyargunk, de szerencsére nálunk volt egy anyukámtól kapott papírtérkép, amit még valószínűleg az utolsó lengyel bevásárló körútján használhatott, mert a szomszédos ország a CCCP volt - tette hozzá nevetve az IHM frontembere.

A hotel kényelmetlenségeit, és a kitérőt leszámítva, Siposék mindenkinek csak ajánlani tudják Lengyelországot. Krakkó, a Tátra, a barátságos emberek, a jó ételek és a finom sörök teljesen feltöltötték Petit, aki mostantól minden idejét az Irigy Hónaljmirigy december 28-i Syma csarnokbeli nagykoncertjére fordítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!