Bulvár

2014.01.16. 17:29

Valótlan világ

Ismét itt a Való Világ. Állítólag nem nézi senki, legalábbis ez derül ki a Facebook bejegyzésekből, de mindenkinek van véleménye róla.

Halmágyi Miklós

A tévécsatorna nézettsége a mérések szerint egyébként a műsor indulása óta megtízszereződött. Ennyit a Facebook-bejegyzések hitelességéről.

Szóval én sem nézem, pedig ha minden igaz, tegnap egy szombathelyi úriember is beköltözött. Akik nézik azt állítják, eltűnt a korábbi szériák diszkrét bája, helyette megjátszott szerepek vannak. Van például autista, nimfomán, debil, kukkolós és magamutógató. Eddig is része volt az adásoknak a szexualitás, de most végképp az vált uralkodóvá.

Ma pedig arról regélt az internet, hogy az új széria szereplői már egy nappal a beköltözés után olyan lepukkantan néznek kis, mint a régiek három hét után. Szóval szeretném újra, és nyomatékosan hangsúlyozni, nem nézem, csak olvasok róla. Csak azt kapom, amit megérdemlek.

Ha nézném, mondjuk ha tényleg nézném, nyilván én is el lennék szörnyedve, hogy értékként azt a hölgyet állítják elénk, aki saját bevallása szerint már ötszáz pasassal volt együtt, de nem nézem. Bocsánat, nem ötszáz, mert az ötszázadiknál abbahagyta a számolást. De kinézem belőle azt is, hogy nem is tud számolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!