Bulvár

2014.02.03. 06:22

VV Laci börtönből börtönbe megy?

VV Laci alulmaradt a hajdúsági Krisztiánnal szemben a VV6 első párbaján vasárnap este, így a szombathelyi férfi már biztos nem nyerheti meg a fődíjat.

VV Laci számára vasárnap este véget ért a villa-lét, de nem biztos, hogy sokáig élvezheti a kinti életet.

A magát őszintének és segítőkésznek mondó 41 éves szombathelyi férfi nem tudott beilleszkedni a huszonéves fiatalok közé. Hiába főzött nekik, próbált apjuk helyett apjuk lenni, mindez nem jött be a villalakóknak. Aurélio döntése alapján Laci papa ment először párbajozni. A játékot feladni kívánó Gyúrós Józsit akarta kivinni, de mivel ezt nyíltan megbeszélték - ami szabályellenes -, Józsi védettséget kapott, és bár Laci többször hangoztatta, hogy kiviszi a legerősebb játékost, végül az újonc Krisztiánt választotta. A párbajon azonban csúnyán alulmaradt a hajdúsági fenegyerekkel szemben, aki egyszerűségével, beszólásaival legyűrte az amúgy is lehangolt Laci betyárt. Krisztián hangos rajongótábora is láthatóan megtörte Lacit, akinek a nevét nem nagyon lehetett hallani a közönség tagjaitól.

Laci szomorúan vette tudomásul, hogy ő maradt alul a párbajon, melyen egyébként a nézők szavazatai alapján szoros eredmény született. Úgy érezte, a nézők sokmindent félreértelmeztek, azzal, hogy jóindulatú volt, és szeretettel fordult mások felé, álszentnek tartották az emberek.

Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a róla elterjedt hír, miszerint sikkasztott, tette őt kevésbé szimpatikus játékossá..?

L. Lászlót 2012. májusában nem jogerősen négy év börtönre ítélte a Szombathelyi Törvényszék. Bűnösnek találta ugyanis a bíróság folytatólagosan, üzletszerűen, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette és más bűncselekmények miatt. L. László védője a büntetés enyhítéséért fellebbezett. A Győri Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság a Szombathelyi Törvényszék ítéletét megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte, és az elsőfokú bíróságot új eljárás lefolytatására utasította. A Szombathelyi Törvényszék a büntetőügyet áttette – a vonatkozó, 2013. szeptemberétől hatályos új törvény alapján – a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Szombathelyi Járásbírósághoz. A végzés ellen L. László védője fellebbezést jelentett be, amelyet a Győri Ítélőtábla a napokban vett kézhez, és mint másodfokú bíróság fogja elbírálni.

Kíváncsian várjuk az ügy folytatását...

Címkék#VV Laci#VV6

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!