Bulvár

2014.11.27. 17:25

Facebook figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

CUKISÁG Ezen a héten is elhoztuk a facebook legcukibb arcát.

KEDVENC A jákfai szépség, Kocsis Korinna ezen a héten ezzel a fotóval örvendeztette meg rajongói. Hát nem édesek?

KÖVETJÜK A sárvári Mikulás facebook oldalán tájékoztatja a kicsiket és nagyokat arról, hogy éppen merre jár. Ami biztos, idén is ellátogat a rábasömjéni gyerekekhez, a rábapatyi óvodába, a Csodagyerek Családi Napközibe, a Petőfi oviba, a Vármelléki oviba, a Nádasdy Iskolába, a Gárdonyi Iskolába, a Tűzoltóságra, a Kung Fu Iskolába. December 6-án pedig a Postatéren is találkozhatnak a gyerekek a nagyszakállúval.

PROGRAM Mi már készülünk a Büki Adventre. Vasárnap várunk mindenkit! - posztolta a város facebook oldalán. A programokat egyébként vasárnaponként tartják majd.

LIKE „Ha megnövök..." ezzel a szöveggel posztolta facebook oldalán ezt a fotót macskájáról Will Tamás, a Falco kosárlabdázója.

CSOPORT Séta a kutyákkal, a Mikulás nyomában - ezzel a címmel indított eseményt a Fekete István Állatvédő Egyesület a facebookon. December 7-én 13.30-kor a Noé Állatambulanciánál a parkolóban, egy közös kutyás sétára várják az állatbarátokat. Az út közben, a gyerekek akár a Mikulás által elhagyott apróságokra is bukkanhatnak. A séta után egy közös teázásra, forralt borozásra (felnőtteknek), zsíros kenyér fogyasztásra várnak mindenkit. Ha valaki szeretne csatlakozni, de nincs kutyája kap az egyesülettől. Lehetőség van akár örökbefogadásra is.

SZAVAZÁS Itt a végleges szimpátia szavazás. Dávid esett ki! - írták VV Vikcsu facebook oldalán. A szombathelyi villalakó azonban nem állt messze a kieséstől.

PROGRAM Még egy vasi esemény a facebookon. 2014. december 20-án és 21-én rendezik meg a XI. Gencsapáti Nemzetközi Betlehemes Találkozót. A gálaműsor a gencsapáti templomban lesz majd, amelyben felvidéki, bukovinai székely, és a régió hagyományőrző csoportjai mutatkoznak be. Láthatják az érdeklődők, hogy különböző vidékeken milyen formában maradt meg a szokás. A csoportok nagy örömmel jönnek Gencsapátiba, oda ahol még él a hagyomány, és ők is bemutathassák településük talán legszebb dramatikus szokását.

MÉM A Virtuózokban szereplő, szombathelyi Foki Dani produkcióját hallva Némethy Attila így nyilatkozott: Oscar díj szobrunk nincsen? A fotót a Virtuózok posztolta facebookján.

VIDEÓ " target="_blank">Ez az a karácsonyi videó, amit most a legtöbben osztanak a facbookon. A karácsonyi minyonok a Jingle Bells-t éneklik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!