Bulvár

2014.11.18. 14:40

Kiakadtak VV Vikcsu szülei, barátai - nem akart a villába költözni a szombathelyi lány

Szombathely, Budapest - Balhés, nagyszájú, szexmániás csajnak mutatja be magát, valójában viszont nem az - állítja a szombathelyi villalakó, VV Vikcsu egyik közeli barátja. Ami biztos a fiatal, szókimondó lány alaposan felkavarta maga körül a port, szülei és barátai pedig kétségbeesetten figyelik, mi történik a lánnyal.

Munkatársunktól

VV Vikcsu villaléte alaposan megkavarta családja és barátai életét. Egyik közeli barátja szerint ugyanis a fiatal kutyakozmetikus lány nem is akart villalakó lenni.

- Szó szerint belebetegedett abba, hogy be kell mennie a villába. Az édesanyja lázasan tette fel a vonatra - emlékszik vissza a barát.

Mindez persze nem látszott VV Vikcsun a beköltözés napján. A vasárnap este levetített kisfilmjében egyenesen szexmániásnak mutatták be, és büszkén lépdelt be a villa ajtaján.

Barátja szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány.

- Bár a kisfilmben úgy mutatkozott be, hogy bevállalós lány, és nem veti meg sem a pasikat, sem a nőket - én tudom, hogy ő nem ilyen. Egy szerepet játszik, amelyet ráerőltettek. Ezt például abból is látom, hogy egész nyáron győzködtem, menjünk ki a strandra, ám ő annyira szégyenlős, hogy még erre sem lehetett rávenni. Ehhez képest a villában nem így viselkedik. Nem tudok róla, hogy Vikcsu szeretné a lányokat, ha történt is volna ilyen az eddigi életében, biztos elmondta volna, ám soha nem mesélt olyat, hogy a lányokhoz vonzódna, vagy bármi köze lenne egy nőhöz - mondta a barát.

Mára egyébként elterjedt az a hír is, hogy VV Vikcsu már az első nap szexelt a villában. A lány állítólag először hagyta, hogy a barátnőjével élő adásban szakító Dennis megmarkolássza a melleit, majd ágyba bújt a fiúval, ahová csatlakozott Laci is.

Fotó: RTL klub

- Ezt nem is értem. Én nem láttam szexet és orgiát az összefoglalóban. Egyébként biztos vagyok abban, hogy Vikcsu nem fog szexelni a villában. Az egész egy show, amelyben el vannak ferdítve a dolgok. Mindezzel csak az a baj, hogy senki sem látja az igazi Vikcsut. Egy szexmániás, nagyszájú lány karakterét kapta meg, ezt a szerepet kell játszania - mondta Vikcsu barátja.

Úgy tudjuk, hogy Vikcsu szüleit is nagyon megviseli ez az egész felhajtás.

A barát szerint Vikcsu esélyes a fődíjra is.

- Mindezek ellenére azt gondolom, Vikcsu bent lehet a fináléban, sokan szurkolnak neki. Ő egy közvetlen, segítőkész lány, aki nagyon megválogatja a barátait, és sajnos rettentően naiv is. A tévében azonban, nem ez jön le róla. A szülei és barátai viszont tudják, Vikcsu mennyire szerethető és rendes lány, ezért is fájdalmas esténként néznünk ezt a műsort - tette hozzá a közeli barát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!