Bulvár

2015.02.24. 18:55

Rajongók figyelem! A szombathelyi Pozsár András is szerepet kapott az Éjjel-Nappal Budapestben

Bár egyelőre még csak néhány képkocka erejéig láthatjuk, de nagy népszerűségnek örvend a szombathelyi Pozsár András, aki az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban alakítja Tomit, az egyik reklámügynökség szövegíróját.

Cseszkó Tamás

Pozsár Andrást bevállalós srácként ismerik a barátai, ő volt az, aki nemrég részt vett az egyik energiaitalt gyártó cég versenyében, amelynek az volt a lényege, hogy Berlinbe kellett eljutni úgy, hogy csak és kizárólag energiaitallal fizethettek, de ugrott már le 4000 méter magasról ejtőernyővel Dubaiban, a Palma sziget fölött. Sőt, jelentkezett a Való Világ című műsorba is. Volt, hogy azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy versenyt hirdetett, ha a facebookra feltöltött fényképét egymillióan lájkolják, a hátsó felére tetováltatja barátai fényképét. A lájkok végül húszezernél megálltak, ám az Éjjel-Nappal Budapest stábja felfigyelt rá. A műsorba ugyanis nem András jelentkezett, hanem őt találták meg a facebookon, kérdezték, nem lenne-e kedve szerepelni a műsorban. Igent mondott, majd nemsokára az RTL székházában találta magát egy castingon, ahol kamerák előtt kellett bizonyítania. Az alakítás olyan jól sikerült, hogy beválogatták a stábba. - A karakterem egy visszatérő mellékszereplő Tomi, aki egy reklámügynökségnél szövegíró - mondta el András, alias ÉNB Tomi, hozzátéve, hogy nagyon jó a kapcsolata a többi szereplővel, mindenki nagyon kedves, nyitott volt már a legelső forgatásokon is. András azt mondja, nem változott meg a szereplés óta.

- A barátaim nagyon féltettek, hogy ha valami nagy szerepet, főszerepet kapok, ami azzal jár, hogy híres leszek, akkor elveszítenek. Ennek nagy hangot is adtak, főleg az unkatestvérem, volt is belőle szóváltás. De ezúton üzenném neki és mindenkinek, hogy talán még mindig ugyanaz maradtam, aki előtte voltam.

Andris arról is beszélt, hogy Szombathelyen amúgy is sokan ismerik, de előfordult már, hogy egy-egy buliban valaki odament hozzá, hogy látta a sorozatban. Elárulta azt is, hogy egyelőre nem tudja, hogy kap-e nagyobb szerepet.

- Nem hiszem, bár nyitott a forgatókönyv, öt hét különbség van a forgatás és az adások között, szóval még bármit hozhat a jövő - mondta el Pozsár András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!