Bulvár

2015.03.12. 16:14

Facebook-figyelő

Hatos Gábor, Simon Marcsi, Bozsek Márk, Liptai Claudia, Kiss Norbert és Horváth Niki posztjai a Facebookról.

Krémezi apukáját

LIKE Hatos Gábor birkózónak kislánya Kinga osztja be a napi szemránckrém adagját.

Hasat villantott Marcsi

FOTÓK Simon Mária, szombathelyi modell ismét megmutatta bájait. Miss Európa a facebook oldalán osztotta meg ezt a fotót.

Szakmát váltott?

HÍRFOLYAMA Múlt hétvégén az egyik szombathelyi étterem vendége volt Bozsek Márk, énekes és színész. Márk pizzát sütött, gitározott és énekelt és állítólag a házhoz rendelő vendégeknek pizzát is szállított.

Utazásairól mesélt

ESEMÉNY Kiss Norbert, kamionversenyző nemrég az egyik szombathelyi kávézó vendége volt. A vasi sportoló utazásairól mesélt.

Kirándulás Lilivel az Abért tónál

TÁRSASÁGBAN Az Abért tóhoz kirándult Horváth Niki blogger és kutyusa Lili. Ezt pedig örömmel meg is osztotta követőivel és barátaival a facebookon a szombathelyi lány.

Szelfi cipőkkel

ALBUMOK Liptai Claudia műsorvezető cipőivel szelfizett.

Fincsi fánkot sütöttek az idősek

CSOPORT Az Aktív Időskorúak Gasztro-klubjának résztvevői, a Szombathelyi Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola és Kollégium tankonyháján fánkot sütöttek, amit Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere is megkóstolt, legalábbis a facebook oldalán így láttuk és olvastuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!