Bulvár

2016.02.15. 20:10

Egy este, két bál - és miért volt őrületes?!

Két bálban jártunk a hétvégén. Bükfürdőn a vadászok mulattak: a megye legnagyobb társasági eseményén 460 ember szórakozott, a legtöbbjük évről évre visszatér a híresen jó hangulatú rendezvényre. Szombathelyen, az Agora – Művelődési és Sportház Valentin-napi buliján is több mint hatszázan ropták, és keresték párjukat. Nem csak a szerelmesek érezték jól magukat – a szinglik is „vadásztak”.

Nagy Ildikó

A szépség és az elnök

Először vett részt a vasi vadászok bálján Simon Marcsi. A 2013-ban Európa szépének választott lánnyal büszkén állt fényképezőgépünk elé a bál házigazdája, Gagyi István, a megyei vadászkamara elnöke. Mit mondhatnánk, hát persze, hogy sokan irigyelték...

Ezt ki nem hagynák

Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke ki nem hagyná a vadászbált. Mondjuk, nem is nagyon tehetné, hiszen a megyei és az országos kamara felügyelőbizottsági tagjaként is ott a helye a rendezvényen. Felesége, Judit is szívesen bálozik a vadászokkal. A vacsora előtt könnyű rozéval koccintottak – nem csak a kedvünkért, mindketten kedvelik és értékelik a finom borokat.

A táncparketten is láttuk őket

Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója és férje, a szombathelyi közgyűlésben politizáló Ágh Ernő is visszatérő vendégek a megyei vadászbálon, szívesen jöttek az idén is. Sok ismerőssel találkoztak, gyakran láttuk őket a fehér asztal mellett beszélgetni. Az este folyamán minden bizonnyal munkáról, politikáról is szó esett, de mentségükre legyen mondva, a táncparkettre is vissza-visszatértek.

Figyelmes házigazdák

A bált szervező kamara és védegylet elnöke, Gagyi István mellett a rendezvénynek évek óta helyet adó Fürdő étterem tulajdonosa és vezetője, Pereznyák Zoltán is figyelt arra, hogy mind a 460 vendég elégedett legyen. Itt éppen a Répcelakról érkezett Kovács Sándorral és feleségével, Erzsébettel beszélgetnek. A házaspár tavaly vett részt először a vadászbálon, és mint mondták, tíz perc után eldöntötték, hogy erre a mulatságra minden évben eljönnek.

Az egyenruha otthon maradt

Sokan ugratták Gagyi István elnököt, mondván: túlbiztosította a rendezvényt, hiszen több, a hétköznapokon egyenruhát viselő férfiú is feltűnt a bálban – persze öltönyben vagy szmokingban. A képen balról Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató; dr. Fekete Attila dandártábornok, megyei adó- és vámigazgató; dr. Baán Mihály alezredes, a megyei védelmi bizottság titkára  és dr. Tiborcz János dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány. Hát csoda, hogy rend volt a bálon?

Látszott az összetartozás

"Csaknem tizenegy éve vagyunk házasok, van két gyönyörű gyermekünk, és még mindig nagy a szerelem köztünk" - mondta el kérdésünkre Horváth Zsolt. Ezért nap mint nap tenni kell, és a dolgos hétköznapok után a hétvégékből magunknak is lopunk egy kis időt – tette hozzá felesége, Harmath Enikő. Erre a bálra is azért jöttek el, hogy együtt lehessenek, bulizzanak – eleganciájukkal és színválaszásukkal is az összetartozásukat mutatták ki.

Szerelmes maradt a férjébe

A saját szüleiről veszi a mintát Wolf Kati: 50 éve házasok, mégis szerelmesen ölelik, csókolják egymást – árulta el nekünk az énekesnő. Szerinte házasság és gyermekvállalás után is nagyon fontos, hogy az ember ne „apa és anya” legyen, hanem maradjon „férfi és nő”: mindennap tenni kell azért, hogy a párunk szerelmes maradjon belénk. Az ő titka az, hogy időnként beülnek a kedvenc vendéglátóhelyükre, és órákig beszélgetnek kettesben. A művész elmondta, hogy attól függetlenül, hogy szombaton este a vasi megyeszékhelyen adott koncertet, a Valentin-napot mindig megünneplik: kettesben és persze romantikusan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!