Bulvár

2016.02.15. 20:23

Ki és hol "vadászott" hétvégén?

Szombathely, Bük - Megint két helyen vadásztunk izgalmas kulisszatitkokra: Bükfürdőn a valódi vadász bálon jártunk, ott lőttünk pár képet - a megye legnagyobb társasági eseményén visszatérő vendégek táncoltak. Szombathelyen, az Agora – Művelődési és Sportházban a Valentin-napi bulin szinglik és párok, valamint baráti társaságok is jól tudták magukat érezni. Mutatjuk, mennyire...!

Nagy Ildikó

Csinos vadászhölgy

Sokan megcsodálták Bodoricsné Dann Piroska ruháját. A csinos és mosolygós hölgy is vadászik, a Diana Vadászhölgy Klub Vas Megyei Szervezetének tagjaként szervezett már szavaló- és rajzversenyt gyerekeknek. Férjével, Bodorics Pállal a Répce völgyében gazdálkodnak, és minden évben együtt báloznak vadásztársaikkal.

Apukája helyett ment

Sümegi Nikolett édesapja vadász, de mivel ő eltörte a lábát, lánya ment helyette a bálba. Niki nem tétlenkedett: ő lett a bál szépe második udvarhölgye.

A bálban is dolgoztak

A vendégek talán el sem tudják képzelni, mennyi munka előzi meg egy ilyen nagy bál szervezését. Szó mi szó, Takács Éva, a megyei vadászkamara munkatársa sem sokat pihent a bált megelőző napokban. Doncsecz Gábor kamarai alelnök sem úszta meg munka nélkül, igaz, szívesen vállalta a konferálást. Mögöttük egy ifjú segítő, Kondor Bálint vadgazda mérnök.

Csinosak és nagyon türelmesek

A hölgyek nem csak szépek és csinosak, de türelmesek is, hiszen megértik, hogy párjuknak „dolga” is van a bálban. A képen jobbról Gagyiné Gera Edit, Gagyi István vadászkamarai elnök felesége Beni Judittal, Majthényi László megyei közgyűlési elnök feleségével és Illés Nikolett-tel, aki a megyei agrárkamara elnökével, dr. Pusztavámi Mártonnal érkezett a büki vadászbálra. A hölgyek láthatóan párjuk távollétében is feltalálták magukat.

Az érző szívű marcona

A zord, kemény külső érző szívet takar: Gadó András a Valentin-bulin is dolgozott. A biztonságiak főnöke elárulta, hogy jó látni az érkezők mosolyát, vidámságát – és bár ő most is inkább dolgozott, mint szórakozott, ettől a várakozásteli hangulattól - mint minden hasonló rendezvényen – rendszeresen felvidul. Gadó András azt is elárulta, hogy a Valentin-napot szereti, és mindig megünnepli.

A legszebb lánnyal büszkélkedhet

Gagyi Levente több szerepben is helytállt a vadászbálon. A megyei közgyűlés tagjának a vadászkamarai elnök fiaként is illett tiszteletét tenni a rendezvényen. Az már csak hab volt a tortán, hogy kedvesét, a biomérnöknek tanuló szombathelyi Szabados Ivettet választották meg az idei vadászbál szépének. Ez a fotó még az eredményhirdetés előtt készült, de  Levente már akkor is büszkén  mosolygott gyönyörű kedvese mellett. Mondjuk, ezen egy cseppet sem csodálkozunk.

Munka közben is mosolygott

A színfalak mögé is bevitt minket Kővári Réka, az AGORA – Művelődési és Sportközpont programszervezője, aki a buliba beleadta a szívét-lelkét: a sztárvendégekre és a vendégseregre is büszke volt. Réka az egész estét beragyogta véget nem érő mosolyával.

Ismét együtt jöttek el

Három évvel ezelőtt nyertek egy jegyet, és akkor nagyon jól érezte magát a Valentin-bulin Sipos Szilvia és Szabó Zoltán. Akkor elhatározták, hogy minden évben részt vesznek a szerelmesek bálján – és még mindig együtt vannak. Nem mellesleg a korszerűsített MSH-ra is kíváncsiak voltak: Zoltánnak nagyon tetszett a megújult helyszín.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!