Bulvár

2016.03.22. 07:00

Ki ez a bátor kislány a Rotary-gálán? - Kutattunk érdekességek után a birkafesztiválon is

Szombathely, Vasvár – A szombathelyi Rotary Club jótékonysági hangversenyén lestük meg a közönséget, a fellépőket. A Bartók Teremben egy elbűvölően kedves kislányt is találtunk a nézők közt. A második Vasvári Bárányfesztiválon is jártunk, például az erősemberek versenyén: láttuk, hogy igenis el lehet húzni egy kamiont!

Bakos Ágnes

Együtt érkezett a gálára a házaspár

Most is öröm volt a házaspárra nézni: ismét jól megválasztott stílusú öltözékben érkezett a szombathelyi Rotary Club rendezvényére dr. Kecskés László István országos mellkassebész szakfelügyelő főorvos, a Markusovszky kórház osztályvezetője és felesége-kollégája, Györgyi. Kecskés László egyébként elárulta, hogy a zöld színt nagyon szereti, tavasszal látható ennek legtöbb árnyalata a természetben. Elmondta, hogy a hóvirág, a tulipán és a nárcisz is jóleső látvány.

Csodálatos dallamok

Oboán játszott Baldauf Veronika művésznő; a 2009-es Kiss Sándor-díjas a Szombathelyi Rotary Club gáláján játékával elbűvölte a közönséget. Ruhájának színe pedig az est díszéül szolgáló virágokhoz is illett – öröm volt ránézni.

Szereti a virágokat...

Az egyik szombathelyi cég alapítója Virág József, aki nagyon szereti a virágokat, hiszen az összes családtagját így nevezik – most a tavasz beköszöntével a kerti cserjéket metszi, bőven akad munka ott is és a cégben is.

A profi sajtkészítők

Ilyen az, amikor a híres juhászt házimunkára fogják: Dani János az egykor népes makói tanyavilágban az egyik utolsó juhász – Vasváron a bárányfesztiválon sajtot készített Zsuzsa asszonnyal.

Bátor, aprócska vendég

A legkisebb vendég a szombathelyi Rotary Club gáláján a mindössze négy és fél éves Kiss Abigél volt, kacérkodott is fotósunkkal. Kedvenc plüssállatkájával pózolt nekünk. Az édesanya, Kukorelli Éva éppolyan vidáman mosolygott, mint kislánya.

Húgának is segített

Döbbenetes erejű énekével varázsolta el a Rotary-tagokat Foki Dániel, a Kiss Sándor-díjjal kitüntetett Foki Veronika testvére. A színészcsalád tagja testvérének is segített egy közös műsorszámban.

Húzós verseny

Az erősember verseny győztese, a vasvári Adorján Balázs a legerősebb pillanatban. A bárányfesztivál alatti verseny „leghúzósabb" számánál, a kamionvontatás alatt teljes bevetéssel szurkoltak a vasváriak.

Jó a paprikás pörkölt

Egyéb hozzávalók mellett házi paprika is került a győrvári birkapörköltbe: Veit Istvánné dolgozott a kulisszák mögött.

Címkék#Bennfentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!