Bulvár

2016.06.10. 09:41

A jövőbe látó színésznő

Vannak színészek, akik kínosan ügyelnek arra, hogy csak minőségi produkciókban játszanak. Leonardo DiCaprio például egy jó Batmanszerepet is visszautasított, mivel kényes ízlésének nem felelt meg a denevérmaszk.

Budai Dávid

Megan Foxnak viszont látszólag teljesen mindegy, miben játszik, és úgy tűnik az is, hogy mit mond. 2006-ban Michael Bay ráosztotta a Transformers egyik főszerepét, amely 2007 legsikeresebb filmje lett a mozikban, és meghozta neki a világhírnevet. A minap az L.A. Timesnak adott interjújában elárulta, hogy néha látja a jövőt: „Időnként csak úgy meglátok dolgokat – mondja Megan. – Például kétéves koromban azt mondtam anyukámnak, hogy színésznő leszek, és tessék. Véletlenül rá tudok tapintani, mi fog történni a jövőben. Így volt ez, amikor kisgyerek voltam, és így van most is.” Az egészen fantasztikus jövőbelátó képességével bizonyára azt is látja Megan, hogy ha így folytatja, nem lesz meg egyhamar az a fránya Oscar. Legújabb filmje a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című akcióvígjáték, amelyben ismét April O’Neil fotóriportert alakítja, nem az a tipikus magasművészeti produkció. Na persze ez önmagában véve még nem baj, mert ahogyan John Lennon mondta, ha vicces az már éppen elég. Reméljük, a teknőcök humoruknál lesznek. A hazai bemutató időpontja: június 30.

Címkék#megan fox

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!