Bulvár

2017.01.06. 19:40

Aputestű férfiak és szomszéd lányok - Mit hozhat 2017 a társkeresőknek - pikáns felmérést készítettek

2016 a mackós, aputestű férfiak és a szomszéd lányok éve volt, derült ki egy társkereső portál felméréseiből. A helyesírási hibák és a túl szexi képek sem az adatlapokon, sem az üzenetekben nem számítottak menőnek. Az első randikon a szexszel ellentétben a csók szinte mindenkinek belefért, és az sem volt baj, ha a férfi virággal érkezett a találkozóra.

Vas Népe-információ

A több mint 12 ezer ember megkérdezésével végzett felmérésekből arra is fény derült, hogy minél fiatalabb valaki, annál több szót használ a szeretkezésre, az extrém helyszínek közt pedig az autók hátsó ülése és a kilátó is meglepően népszerű volt. Íme, néhány tipp, hogy 2017-ben mindenkinek gördülékenyen mehessen a párkeresés.

Itt az új év, a fogadalmak és új fejezetek időszaka. Amennyiben éppen párkeresőben vagyunk, ilyenkor jó eséllyel találhatjuk meg a társunkat, ugyanis ahogy karácsony előtt, úgy az év elején is mindenki több időt tölt társkereséssel.

Az egyik online társkereső ezért összegyűjtötte a tavalyi év legizgalmasabb felméréseinek eredményeit, hogy a tapasztalatokat felhasználva 2017 elhozhassa nekünk az igaz szerelmet.

 

AZ IDEÁLIS PÁR

2016-ban a legtöbb nő George Clooney-t tartotta a legvonzóbbnak, őt követte Johnny Depp, a harmadik pedig Ryan Gosling lett. A pasik kedvence a válaszok alapján Scarlett Johansson, Katy Perry és Jennifer Lawrence voltak. Ezzel szemben kiderült, hogy a csajok többsége mackós, aputestű férfit, öltönyös üzletembert vagy pedig klasszikus macho pasit keresett magának, a férfiak pedig elsősorban a szomszéd lány típusra vágytak, de sokan szerették a sportos csajokat is. Mindez nagy valószínűséggel 2017-ben sem lesz másképp, úgyhogy a hipszter-stílust és a Barbie babás külsőt továbbra is jobb lesz hanyagolni.

Érdekes tény, hogy a válaszadók közel fele szerint mindig a balatoni fesztiválokon vannak a legjobb csajok és pasik, ám ennek ellenére a többségnek (73 százalék) egyáltalán nem volt még fesztiválon kezdődő kapcsolata.

 

ELSŐ RANDI: CSÓK IGEN, SZEX NEM

A portál felmérései megcáfolták azt az előítéletet, hogy manapság már ciki virágot vinni az első randira. A nők 80 százaléka ugyanis kifejezetten szeret virágot kapni az első találkozón, úgyhogy az a férfi, aki biztosra akar menni, 2017-ben is nyugodtan vegyen egy szál rózsát. A pasik azzal sem foghatnak majd mellé, ha ők állják a számlát, a csajok 82 százaléka ezt kisebb-nagyobb mértékben, de el is várja.

Az első találkozó után a férfiak 86 százaléka, a nők 75 százaléka szerint fér bele a csók. A férfiak felével szemben viszont a nőknek csak alig 10 százaléka van benne egy jól sikerült első randi után a szexben, ezt 2017-ben sem árt szem előtt tartani!

 

MINDENHOL JÓ

A felmérésekből kiderült, hogy minél fiatalabb valaki, annál több szót használ a szeretkezésre, a vulgáris szavak pedig egyáltalán nem népszerűek (3 százalék).

De vajon hányszor és hol szeretkeznek a magyar csajok és pasik? A válaszadók közel háromnegyede szerint egy ideális párkapcsolatban hetente többször, 20 százalékuk szerint naponta szeretkeznek a párok. 2016-ban a legnépszerűbb országok Németország, Horvátország, Ausztria és Olaszország voltak, de Hollandia és Spanyolország is benne volt a top 10-ben. Az extrém helyek közt az autó és a lift vezetett, de a lépcsőházak, medencék, buszok, játszóterek, sőt, még a kilátók is közkedveltek voltak, úgyhogy nagy valószínűséggel sokak számára 2017 is kalandos év lesz.

 

JOBBAT ÉRDEMELSZ

Arra a kérdésre, hogy hány férfival, illetve nővel feküdtek már le, az online társkeresők zöme (28 százalék) azt válaszolta, hogy 6-10, de a nők esetében a 2-5, a férfiaknál pedig a 11-20 partner sem ritka. Minden hetedik nő és minden hatodik férfi 21-40 partnerről számolt be, utóbbiak fele szerint pedig az is elfogadható, ha valaki fizet a szexért.

Tavaly a hölgyek 15 százalékától nem személyesen, hanem chaten vagy Facebookon vettek búcsút, ötödüket pedig egyszerűen csak nem keresték többé. A szakítások leggyakoribb okai az elhidegülés (30 százalék), az érzés, hogy nem illettek össze (27 százalék) vagy a megcsalás (20 százalék) voltak. Az is egyértelművé vált, hogy a szakításokat inkább a csajok kezdeményezik, 70 százalékuk mondta, hogy ők vetettek véget korábbi kapcsolataiknak, és a férfiakkal ellentétben számunkra szinte kizárt a szakítás utáni szex. A társkereső oldal arra is kíváncsi volt, hogy melyek voltak azok a legrosszabb szakítós indokok, amiket idén is jobb lesz elkerülni. A nem benned, hanem bennem van a hiba , a te jobbat érdemelsz és a nem vagyok elég jó neked egyértelműen a legcikibb szövegeknek számítottak, mind a csajok, mind a pasik szerint. Az is kiderült, hogy tavaly a társkereső csajok 96 százaléka, a pasiknak pedig közel 90 százaléka komoly kapcsolatot keresve regisztrált online társkeresőre. Nagy valószínűséggel ez 2017-ben sem lesz másképp, úgyhogy társkeresésre fel!

 

 

Levelezési etikett

Az online társkeresők szerint 2016-ban egyértelmű volt a szabály: add önmagad, ne legyél túl rámenős, és eleinte bánj óvatosan a pikáns üzenetekkel! Íme néhány tipp, amit idén is jobb megfogadni:

 

- Küldj képet magadról, hisz egy megnyerő kép segíti az ismerkedést!

- Használhatsz emotikonokat is az üzeneteidben, könnyebb velük érzelmet kifejezni.

- Ügyelj a helyesírásodra, ugyanis a rossz helyesírás egyáltalán nem éppen szexi!

- Ne küldj szexi üzeneteket, kezdeti üzenetváltáskor tolakodónak hat!

- Ne használj olyan rövidítést, mint a LOL vagy az OMG, ugyanis inkább ciki, mint menő!

- Ne küldj több üzenetet, mielőtt válaszol a másik! A követelőzés nem nyerő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!