Bulvár

2017.01.27. 10:25

Átalakították Donald Trumpot - Nem fog hinni a szemének! (videóval)

Nagyon vicces videót közölt a GQ magazin a Facebook-oldalán. A fotószerkesztés modern eszközeivel átalakították Donald Trumpot. Meg fog lepődni a végeredményen.

Vadas Krisztina

Szinte minden külső jegyét megváltoztatták a nemrég beiktatott amerikai elnöknek. Elsőként a problémákat vették számba a videóban: túlbronzosított bőr, túl ráncos nadrág, nevetséges haj, csak hogy a legszembetűnőbbeket emeljük ki.

A GQ vicces kedvű szerkesztői minden hibásnak vélt dolgot kijavítottak az elnök megjelenésén. Először szűkebb szárú nadrágot adtak rá, kapott egy csinos zakót, sőt még az ingujját is megfelelő méretre vágták (Vajon a Fehér Házban nincsenek szabók?). Több különböző frizurát is rápróbáltak Trump fejére, mire megtalálták a megfelelőt. A bronzosítóból is visszavettek, így már nem fest úgy, mint aki elaludt a szoliban.

Forrás: GQ Facebook

Természetesen a videó végén a csípős amerikai humor sem maradhatott el. A készítők felsorolnak néhány dolgot, amit ha akarnának, sem tudnának megváltoztatni az elnökön. Ilyen a nőgyűlölet, a rasszizmus, a homofóbia és nagyon hosszan folytatódik a lista.

Mi csak a leglényegesebb momentumokat emeltük ki, érdemes a teljes videót végignézni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!