Bulvár

2017.03.29. 17:09

Facebook-figyelő - Szerelmével pihent Stieber

Ezen a héten is végigböngésztük a vasi, vagy Vas megyéhez köthető celebek közösségi oldalait. Nézze meg velünk, miről posztolnak!

Vadas Krisztina

Most már biztos: itt van a tavasz

SZÍNEK Nemcsak a tulipánok a vázában, hanem a jákfai szépség, Kocsis Korinna is kivirágzott. Mint kiderült: nagyon szereti a tavaszt, közösségi oldalán is gyakran posztol vidám, színpompás képeket.

Szerelmével pihent Stieber

KIRÁNDULÁS Budapestről jelentkezett be közösségi oldalán Stieber Zoltán, a magyar válogatott focicsapat sárvári játékosa. A szabad hétvégéjét szerelmével és testvérével töltötte a magyar fővárosban.

Gálázott a szépség

CSILLOGÁS Ritkán mutatja meg szerelmét, Aryee Caludia. Karácsonykor posztoltak először közös képet, nemrég pedig egy gálán jelentek meg együtt. A jóképű fiatalember Sofron István magyar válogatott jégkorongozó, ő rabolta el a szívét.

Stílusos riporterek

SZTÁR Király Gáborhoz, a Haladás kapusához Ukrajnából érkezett egy tévéstáb. Úgy tűnik, a Király stílusa valóban megfertőzte egész Európát: a riporterek szürke mackóban érkeztek az interjúra.

Egy este erejéig ismét tini lett

RETRO A népszerű szombathelyi írónő, Mira Sabo nem rejti véka alá, mennyire szeret bulizni. Közösségi oldalán is rendszeresen posztol képeket, amelyeken megmutatja, mennyire jól érzi magát. Sokszor a backstage-be is bejut, ahol kedvenceivel közös szelfiket készíthet. Legutóbb a TNT tagjait, Dobrády Ákost és Zuber Krisztiánt (ismertebb nevén Inti) kapta el egy közös fotóra.

A legkedvesebb gesztus a gazditól

GONDOSKODÁS Ilyen szerető gazdit minden kutyának, mint amilyeneket Tinának adott a sors! A pórul járt shitzu történetét a szombathelyi állatkórház tette közzé közösségi oldalán: emlődaganat miatt kellett megoperálni. A sikeres műtétet követően gallért kellett volna viselnie Tinának, nehogy felszakítsa sebeit. De a gazdik jobb megoldást találtak: dinnyemintás bodyba öltöztették, hogy ne csak egészséges, divatos is maradjon

Szabadban sportolni mindig élvezet

IZMOK A szombathelyi street workout csapat, az Olad Crew tagjai számára a tél igazi kínzás, hiszen nevükből is adódik, hogy ők a szabadban edzenek. Nem csoda, hogy az első tavaszi napsugarak láttán gyorsan ki is mentek a természetbe, Zigi még a pólóját is ledobta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!