Bulvár

2017.08.05. 19:29

Staféta Simon Ádámmal

Németh Márió Simon Ádámtól, a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának régi-új játékosától kérdezett: milyen érzés újra a Haladás színeiben pályára lépni? Lát-e rá esélyt, hogy a jövőben újra válogatott legyen?

Pum András

Remek érzés volt nyáron hazatérnem Szombathelyre, ugyanis – noha salgótarjáni születésű vagyok – a várost az otthonomnak tekintem. Sosem felejtettem el, milyen szép éveket töltöttem a Haladásban, így ismét örömmel húztam fel a zöld-fehér szerelést. Tényleg úgy érzem, mintha évekkel ezelőtt el sem mentem volna a Videotonba.

Simon Ádám
Fotó: Unger Tamás

AMI a válogatottságot illeti, utoljára 2015-ben, Finnországban szerepeltem a nemzeti csapatban, nagyon jó lenne ismét magamra húzni a válogatott mezt. Még csak 27 éves vagyok, jó csapatban szerepelek, de ahhoz, hogy újra válogatott vagyok, olyan játékosok kellenek mellém, mint például Németh Márió... Ezt persze félig komolyan mondtam, mindent megteszek, hogy felhívjam magamra a szövetségi kapitány figyelmét.

A Stafétát Rózsa Dánielnek, a Haladás kapusának adta tovább Simon. Kérdése: hogy érzi magát műtétje miatti kihagyása után? Várja-e már, hogy az új stadionban védhessen?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!